Categories: Nieuws, Samenwerking

Deel dit artikel

Categories: Nieuws, Samenwerking

Author

admin

Share

Terugkijken

Het is december, wat betekent dat het een mooi moment is om terug te kijken op het jaar 2022. We kunnen als 4-Traffic stellen dat we een druk jaar achter de rug hebben. Nadat de Corona maatregelen waren opgeheven, mochten wij ook meer onderzoeken uitvoeren. In en voor verschillende gemeentes hebben we mooie onderzoeken uit mogen voeren, bijvoorbeeld voor de gemeente Almelo, Ridderkerk, Apeldoorn en de gemeente Woerden. Ook voor projectontwikkelaars hebben we parkeeronderzoeken uit mogen voeren en hen mogen helpen bij het aanvragen van vergunningen voor bijvoorbeeld het verbouwen van hun pand. Verkeerstellingen hebben we uitgevoerd met onze eigen camera’s, waarbij we op verschillende rotondes, fietspaden, kruispunten en voetgangersoversteekplaatsen de verkeersintensiteit in beeld hebben gebracht. 

Samenwerking

Uiteraard kunnen we dit niet alleen. Met ons vaste team maken we elke dag offertes, voeren we de onderzoeken uit en verwerken we samen de onderzoeken. Een goede mix van buiten bezig zijn en verbinding houden met de praktijk, tot het voorbereiden en verwerken van de onderzoeken. Daardoor zijn wij in staat snel te schakelen tijdens projecten en kunnen wij snel en vakkundig elk type onderzoek uitvoeren. De korte lijntjes tussen ons eigen team en met onze opdrachtgevers worden erg gewaardeerd. Sinds begin 2022 is Sven bij ons in vaste dienst en wij zijn blij hem te zien groeien in de vaardigheden die hij ontwikkelt, de flexibiliteit die hij heeft en ook de dosis humor en de goede klik die er in korte tijd is ontstaan. Met ons vaste team van veldwerkers voeren wij door het hele land parkeeronderzoeken uit. Dankzij deze groep veldwerkers hebben we ook grote onderzoeken dit jaar kunnen uitvoeren. Ons motto is dat we elk onderzoek samen uitvoeren, zowel met collega’s, veldwerkers als met onze opdrachtgevers.

4-Traffic

Net na de oprichting van 4-Traffic kregen wij de vraag waar de 4 voor staat in 4-Traffic. Als grap antwoorden wij toen hier op, dat we binnen een jaar na de oprichting van 4-Traffic ook met zijn vieren het vaste team willen vormen. Na het afgelopen drukke jaar kunnen we met trots melden dat we inderdaad ruimte hebben voor deze vierde persoon. Goed nieuws, je bureau staat al klaar op ons kantoor, we hebben al een plekje voor je gereserveerd. Mocht je willen werken bij een jong bedrijf met een (zeer) informele sfeer, diverse werkzaamheden die uit te voeren zijn op het gebied van verkeersonderzoeken (voorbereiden, uitvoeren en verwerken) en vind je humor op de werkvloer ook belangrijk, dan nodigen we je van harte uit voor een gesprek op ons kantoor. Je kunt via deze knop contact met ons opnemen. We spreken je graag!

Vragen over dit artikel?