Het verhaal van 4-Traffic

4-Traffic is opgericht door twee personen, namelijk Michel Felkers en Jeffrey Pot. 4-Traffic is gespecialiseerd in het uitvoeren van verkeersonderzoeken. Wij leunen op jarenlange praktijkervaring op het gebied van voorbereiden, uitvoeren en verwerken van onder andere parkeeronderzoeken en verkeerstellingen. Samen zijn wij in 2021 aan het 4-Traffic avontuur begonnen en hebben inmiddels voor veel verschillende opdrachtgevers verkeersonderzoeken uit mogen voeren. Wij zien uitdaging in vernieuwing van producten om elk verkeersonderzoek nog efficiënter en beter uit te kunnen voeren. Samen met onze klanten gaan we voor de beste beantwoording van de (hoofd)vraag van elk onderzoek. Wij kijken er naar uit om samen te werken aan uw onderzoeksvraag!

Wij gaan voor het optimale

resultaat

Wij staan voor directe

communicatie

Wij hechten waarde aan

kwaliteit

Onze medewerkers

Ons team staat voor u klaar om antwoord te geven op uw onderzoeksvraag!

Michel Felkers
Michel FelkersArcGis specialist
Michel is gespecialiseerd in het programma ArcGis. Hij kan elke vorm van onderzoeksgegevens visueel maken. Wanneer nieuwe ontwikkelingen op zijn pad komen, grijpt hij deze kans om dit toe te passen binnen 4-Traffic met beide handen aan. Een informele werksfeer is belangrijk voor Michel op de werkvloer, maar ook naar onze klanten. “Door eerlijk en transparant te zijn bereik je de beste resultaten”.
Jeffrey Pot
Jeffrey PotGoodvision specialist
Jeffrey weet binnen 4-Traffic het meeste van de software van Goodvision. Elke verkeerstelling is hij de persoon die nadenkt over waar de camera’s geplaatst moeten worden om zo tot de beste analyse te komen. Door de jaren heen heeft Jeffrey geleerd dat de uitkomst bepalend is in de voorbereiding. “Een onderzoek wat je goed hebt voorbereid, geeft uiteindelijk het beste antwoord op de onderzoeksvraag”.
Sven Louter
Sven LouterProjectleider verkeersonderzoeken
Sven is als net afgestudeerde het team van 4-Traffic komen versterken. Als projectleider verkeersonderzoeken is hij verantwoordelijk voor de kwaliteit en uitvoering van het veldwerk. Daarnaast denkt Sven met zijn planologisch achtergrond mee over de bedrijfsontwikkeling en zal hij mogelijkheden voor procesverbetering signaleren. “Door processen blijvend te optimaliseren kom je tot resultaten met de hoogste kwaliteit”.

L E E S  M E E R  O V E R  O N Z E  D I E N S T 

parkeeronderzoeken

L E E S  M E E R O V E R O N Z E  D I E N S T

verkeerstellingen