Categories: GoodVision, Nieuws

Deel dit artikel

Categories: GoodVision, Nieuws

Author

admin

Share

Intertraffic 2022

Op 29 maart tot en met 1 april 2022 vond de 26ste editie van Intertraffic Amsterdam plaats in de RAI conferentiecentrum. Intertraffic is werelds grootste en meest toonaangevende beurs voor verkeersmanagement, verkeersveiligheid, infrastructuur en parkeren. Samen met partner GoodVision was 4-Traffic op de beurs vertegenwoordigd.

GoodVision

4-Traffic is de officiële partnerin Nederland van GoodVision en mag in Nederland de analyse software gebruiken en distribueren. Intertraffic was een uitgelezen mogelijkheid om het partnerschap aan een breder publiek te representeren. Als ervaren gebruikers van de software en aanspreekpunt van GoodVision in Nederland vormden wij als 4-Traffic de connectie tot de Nederlandse mobiliteitsmarkt. Voor de meer technische vragen konden geïnteresseerde terecht bij Daniel, Christopher, Kirill en Lukas van GoodVision.

Tijdens Intertraffic hebben wij veel bezoekers te woord gestaan over het analyseren van verkeerstellingen met behulp van de software van GoodVision. Aan partijen die beschikken over eigen camera’s konden wij toelichten hoe analyses, met behulp van de software, makkelijk en visueel aantrekkelijk zijn uit te voeren. Daarnaast is er veel gesproken over de hardware die nodig is om GoodVision te gebruiken. 4-Traffic beschikt over eigen camera’s waarmee we een aaneengesloten periode in hoge kwaliteit opnames kunnen maken van elke verkeerssituatie.

Live telling

Tenslotte stond er in de stand een real-time analyse aan op een monitor, waarmee beelden direct op locatie worden verwerkt en de verkeerstelling wordt uitgevoerd. Dit is mogelijk door de software van GoodVision te integreren in de hardware die wordt geplaatst op de tellocatie en in verbinding staat met de camera. Om dit goed uit te leggen hadden we deze hardware in onze stand ter beschikking. De telling wordt live uitgevoerd en direct doorgestuurd naar het dashboard van GoodVision, hierdoor is het niet nodig om beeldmateriaal op te slaan. 4-Traffic gaat op korte termijn starten met een pilot in Nederland om een real-time verkeerstelling uit te voeren.

Geïnteresseerd geraakt door dit artikel? Neem contact met ons op en wij voeren de volgende verkeerstelling graag voor u uit!

Vragen over dit artikel?