Deel dit artikel

Author

admin

Share

Even voorstellen: Wouter van de Craats

Dag allemaal,

Ik ben Wouter, 23 jaar en momenteel loop ik stage bij 4-Traffic. Als stagiair werk ik mee aan de projecten binnen 4-Traffic en ga ik af en toe de straat op. Het is een leuke mix tussen voorbereiding, de uitvoering van het onderzoek op straat en het verwerken en opleveren van de gegevens. Er heerst een fijne werksfeer binnen 4-Traffic en ik krijg genoeg ruimte om mijzelf te ontwikkelen en de stage invulling te geven. Mijn stageperiode loopt van oktober 2023 tot en met januari 2024.

Naast al het harde werken is er genoeg tijd voor ontspanning en gezelligheid. Buiten het werken om beoefen ik vechtsporten en ga ik, als ambitieuze uitdaging, de halve marathon van Zwolle lopen in juni 2024.

Meer weten?

Wil je ook het team van 4-Traffic komen versterken of zoek je een stage of afstudeerplek? Kijk op onze pagina’s met vacatures of neem contact met ons op via de contactpagina.

Vragen over dit artikel?