Categories: Nieuws, Team 4-Traffic

Deel dit artikel

Categories: Nieuws, Team 4-Traffic

Author

admin

Share

Even voorstellen: Sven Louter

Ik ben Sven, 26 jaar en werk sinds twee jaar als projectleider bij 4-Traffic. Allereerst wil ik kort mijn kennismaking met 4-Traffic toelichten, omdat ik dat verhaal symbool vind staan voor de fijne en informele werksfeer bij het bedrijf. Ruim twee jaar geleden ben ik, tijdens mijn werk, door Michel op straat aangesproken. Michel en Jeffrey waren 4-Traffic toen net een halfjaar geleden begonnen en op zoek naar een eerste werknemer. Na een sollicitatiegesprek in de McDonald’s kon ik parttime als medewerker parkeeronderzoeken bij 4-Traffic aan de slag, om vervolgens in maart 2022 fulltime als projectleider aan het werk te gaan.

Wat doe ik?

Mijn werkzaamheden bij 4-Traffic zijn divers en elke dag is weer anders. Het schrijven van offertes en rapportages wisselen zich af met verwerking van projecten in ArcGIS en Excel. Van overleg met opdrachtgevers en interne gesprekken over de toekomst van 4-Traffic, tot het uitvoeren van onderzoeken door heel Nederland. De veelzijdigheid aan werkzaamheden, de ontspannen werksfeer en de mogelijkheid om mee te werken aan de groei van 4-Traffic zorgen ervoor dat ik hier goed op mijn plek zit.

Naast het werk woon ik samen met mijn vriendin en kat in Amsterdam. Ik ga graag een rondje hardlopen, lekker koken en houd van mooie reizen.

Meer weten?

Wil je ook het team van 4-Traffic komen versterken of zoek je een stage of afstudeerplek? Kijk op onze pagina’s met vacatures of neem contact met ons op via de contactpagina.

Vragen over dit artikel?