Categories: Nieuws, Team 4-Traffic

Deel dit artikel

Categories: Nieuws, Team 4-Traffic

Author

admin

Share

Even voorstellen: Doekle Hoornstra

Ik ben Doekle Hoornstra. Sinds maart 2023 werk ik bij 4-Traffic, nadat ik eerst bij een ander bureau voor verkeersonderzoek heb gewerkt. Toen daar minder werk beschikbaar was, heb ik Michel Felkers gecontacteerd en kon ik vrij snel al aan de slag bij 4-Traffic. Het leuke aan dit werk is dat je lekker buiten in beweging bent tijdens het uitvoeren van veldwerk! Het werken met leuke collega’s maakt het natuurlijk nog gezelliger. Binnen de groep hangt een hele fijne, vrije, gezellige sfeer. Dit zorgt ervoor dat je extra motivatie krijgt om aan de slag te gaan.

Opleiding

Ik heb twee jaar de opleiding ‘persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen’ gevolgd. Daar raakte ik mijn motivatie kwijt en heb ik ervoor gekozen om even pauze te nemen om te bepalen wat ik graag wil gaan doen in de toekomst. Volgend jaar september wil ik weer naar school gaan, om BBL te gaan doen in de richting van Social Work. Na mijn opleiding wil ik met ‘probleemjongeren’ werken. Het lijkt me erg fijn om te zien dat ik deze jongeren kan helpen weer op het ‘rechte pad’ te krijgen. In mijn vrije tijd ben ik graag met vrienden of familie en hou ik ervan om een balletje te trappen.

Meer weten?

Wil je ook het team van 4-Traffic komen versterken of zoek je een stage of afstudeerplek? Kijk op onze pagina’s met vacatures of neem contact met ons op via de contactpagina.

Vragen over dit artikel?