Deel dit artikel

Author

admin

Share

Excursie georganiseerd door 4-Traffic en de gemeente Almelo

Op woensdag 6 maart heeft 4-Traffic in samenwerking met de gemeente Almelo een excursie mogen verzorgen. Deze excursie werd georganiseerd voor eerstejaarsstudenten van de opleiding Ruimtelijke ontwikkeling – Mobiliteit van het Windesheim  in Zwolle.

Met drone verkeerstelling uitvoeren

In de ochtend zijn de studenten enthousiast aan de slag gegaan om op de ‘ouderwetse’ manier een verkeerstelling uit te voeren (met pen en papier langs het kruispunt). De strijd werd aan gegaan met de nieuwste techniek om verkeersgegevens te verzamelen. Op hetzelfde moment werd namelijk met een drone gevlogen boven het kruispunt en van het kruispunt werden beelden verzameld.

Studenten aan de slag met analysesoftware

Na het locatiebezoek hebben we een korte presentatie gehouden over ons als bedrijf. Na deze presentatie zijn de studenten zelf aan de slag gegaan met de software van Goodvision om de verkeersintensiteit geautomatiseerd uit de dronebeelden te halen. De excursie werd afgesloten met een lekkere lunch die mede mogelijk is gemaakt door de gemeente Almelo. Alle eerstejaars studenten, bedankt voor jullie inzet!

Geïnteresseerd geraakt door dit artikel? Of heeft u een andere vraag? Wij zijn te bereiken via het contactformulier of op telefoonnummer 055-234-0000.

Vragen over dit artikel?